{literal} {/literal}
DuftHus - Pæon View larger

DoftHus - Pion

Letar du efter den perfekta presenten till doftälskaren, så är detta konstnärliga och dekorativa dofthus, “Pion" spot on. I dofthuset finns en fin flacon-doftolja 50 ml med 4 vita fiberdoftstickor (fiberstickorna ger maximal & konstant doftfördelning) + ett härligt 12-timmars doftljus + ett doftande tyghjärta till badrummet eller klädskåpet. Gratis gåvopåse medföljer - se mera nedanför.

Mer detaljer

I Lager

275,00 SEK

Mer information

PB är doften av skön, mild pionblomma. En bedårande & feminin doft.

Gåvoasken (ca. 20x13 cm) är formad som ett hus & med vackert tryck. “Skorstenen” består av doftstickorna i en ask! En helt annorlunda, kul & mycket användbar present till den, som tycker om doft.

Asken är så fin, att den inte behöver ytterligare inpackning, men kan bara läggas i en gåvopåse.

Om du önskar, så bifogar vi - helt gratis - en snygg, exklusiv gåvopåse. Skriv bara “gåvopåse, tack” i kommentarfältet vid betalningen - så bifogas gåvopåsen automatiskt. Helt gratis.

Dofthuset innehåller:

Flacon med 50ml doftolja

4 st vita fiberdoftstickor (till flacon)

Ett doftljus 70 g - håller 12 timmar

Ett doftande hjärta i fint tyg med tryck

För doftälskaren värdesätter högt, när omgivningarna doftar rent och härligt. Ja, doftälskaren njuter av att mötas av doft när hon öppnar dörren till sitt hem. Därför skapar din present glädje länge, länge, för både doftlampor, doftljus och doftstickor är perfekta för att skapa ett doftande hem.

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också: