{literal} {/literal}

Gåvoask Blue Speckle + Doftolja

Ska du ge en present till en som älskar doft? Då hittar du knappast en bättre present än denna ytterst dekorativa & lyxiga gåvoask, ilagt den vackraste doftlampa & 250ml doftolja. Helt klar att användas. Det är så lätt att få hemmet att dofta fantastiskt. Här är det doftlampan Blue Speckle & 250ml Summer Rain, som tar all äran. Detta är presenten som garanterat väcker vild glädje hos mottagaren. 

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

480,00 SEK

Mer information

Gåvoasken (ca. 18x18 cm) är så fin & dekorativ att den inte behöver ytterligare inpackning, utan kan bara läggas i en gåvopåse.

Summer Rain är en ren, klar doft som passar de flesta näsor. Et perfekt val.

De exklusiva & lyxiga gåvoaskarna behöver ingen ytterligare inpackning, för de är ytterst dekorativa i sig själva. Behöver du en vacker gåvopåse att lägga presenten i? Skriv bara “gåvopåse, tack” i kommentarfältet vid betalning, så bifogar vi en gratis exklusiv gåvopåse.

Så är du helt klar att ge den härligaste present till en du tycker mycket om.

För doftälskaren värdesätter högt när omgivningarna doftar rent och härligt. Ja, doftälskaren njuter av att mötas av doft, när hon öppnar dörren till sitt hem. Därför skapar din present glädje länge, länge, för både doftlampor, doftljus och doftstickor är perfekta för att skapa ett doftande hem.

Ashleigh & Burwood's Doftlampor heter också katalytiska lampor & effusions-/diffusionslampor. Hemligheten med de magiska lamporna ligger faktiskt i den katalytiska sten som neutraliserar luktmolekyler. Det är helt magiskt att uppleva, att luften rensas och ersätts med en svag/stark doft (beroende på hur mycket doftolja du använder). Ashleigh & Burwoods Doftlampa är din perfekta luktborttagare eller luftrensare. Välj mellan olika handgjorda keramiska modeller. Det är både lätt, billigt och så doftar ditt hus fantastiskt.

Tillbehör

    Kunder som köpt denna produkt köpte också: