{literal} {/literal}
Car Aroma Refill - Lavendel & Bergamotte View larger

Car Aroma Refill - Lavendel & Bergamotte

När du har din Car Aroma Luftfräschare och ska fylla på den, så är en refill perfekt. Välj fritt mellan alla 7 dofter och mixa och matcha dofterna som du vill. Det är både billigt och lätt. Varje refill består av 2 st. och önskar du mild doft, så använder du endast en. För mera doft använder du båda två. 

Mer detaljer

I Lager

40,00 SEK

Mer information

Är du trött på, att bilen luktar lite unket och ofräscht – även om den är dammsugen & ren? Med Car Aroma – Luftfräschare till Bilen - kan du lätt & billigt göra bilen doftande.

Med Car Aroma Luftfräschare justerar du själv, hur mycket doft du önskar, för asken innehåller 2 block med doft. Väljer du endast ett block, får du svag doft. Använder du båda blocken samtidigt, får du en kraftigere doft. Du bestämmer själv och justerar själv doftintensiteten.

Det finns 7 dofter att välja mellan – och 7 refills. En Car Aroma Luftfräschare doftar skönt i ca. 4-6 veckor – härefter kan du använda refill.

Du kan mixa & matcha de olika dofterna & refills, som du önskar. Dvs. en Car Aroma Luftfräschare kan ersättas med andra dofter. Du kan blanda, precis som du ønsker.

Montera eller clipsa din Car Aroma Luftfräschare på bilens ventilationssystem – den passar på alla ventilationssystem och är med sina 7,5 x 3 cm både diskret och samtidigt ytterst dekorativ. Asken innehåller också 3 olika labels, som ger möjlighet att byta look på fronten av din Car Aroma Luftfräschare.

Välj mellan de många dofterna eller köp flera olika dofter och byt mellan dem. Kom ihåg att vi också har refills – du kan mixa och matcha som du önskar. Du kan också bara välja en doft och använda en refill efteråt. Det är ett lätt och billigt biltillbehör som håller din bil doftande.

Du kommer att se, att urvalet av dofter till bilen är samma dofter, som vi har till både våra doftlampor & doftpinnar. Det är helt enkelt för att dofterna är fantastiska och lämpar sig för många ändamål. Alla dofterna är rena, läckra och aromatiska.


Kom ihåg, att om du inte kan tåla doft, bör du inte utsätta dig själv för doft – i någon form.

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också: