{literal} {/literal}

Velkommen til CPH:Bliss – House av Poo-Pourri & Bliss

CPH:Bliss Sverige

Har du frågor? Skriv eller ring - vi svarar snabbt  -  Skriv till oss HÄR

Se de nye GDPR Personuppgiftspolicy herunder.

Din order levereras fraktfritt om ordervärdet är minst 799.- kr ink. moms.

På order under 799,- kr tillkommer frakt med 60,- kr.

Vi skickar dagligen varor från vårt lager i Danmark.   

Priser & Betaling:
Alla priser är SEK/kr. ink. moms. Vi skickar post via Post Nord/DHL och hämtas på ditt närmsta postombud. Ordrarna är spårbara via Track & Trace

Betalning - Vi tar emot: 
MasterCard - PAYPAL - VisaDankort - eDankort - JBC - Master Maestro - Dankort

Vi tar INTE ut några avgifter vid betalning med kort - det är gratis för dig. Betalar du med betalkort, är du alltid säkrad mot missbruk av ditt kort. Du har nämligen möjlighet att avvisa en betalning, när du mottar din betalningsöversikt. Du har inte heller någon självrisk om ditt kort skulle missbrukas i en e-handelsbutik som använder sig av SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalsystem. I och med det är det säkrare att använda kortet på nätet än ute i verkligheten, där du har självrisk om kortet missbrukas. De data som skickas i samband med ditt köp krypteras via SSL: Varken Cphbliss Aps eller andra har mölighet att se eller läsa dina data.
Summan dras först på kortet EFTER att varan är skickad till dig och det kan ALDRIG dras en större summa, än den du har godkänt vid köpet.

Ordermottagning:
Order lagda innan kl 12,00 expedieras samma dag. Du modtager en email när du har lagt en beställning. Har du inte mottagit orderbekräftelse? Ring eller maila oss på en gång. När varan skickas, får du ytterligare en email med information om, at varan är skickat. 

Annullering av order:
Önskar du att annullera en order eller en vara, så ring omdelebart på telefon: +45 23386714/ email: skriv til os HER. Tänk på, att vi försöker skicka ordern innan 12.00 på vardagar. Husk at angive korrekt navn/adresse - check evt. når, du modtager din ordrebekræftelse. Cphbliss ApS er ikke ansvarlig for evt. udgifter ved forkert indtastede data.

Husk altid at angive, hvis du bor c/o - pakken sendes retur til os, hvis dit navn ikke står på døren.

Ångerrätt:
Om du ångrar ditt köp, har du full returrätt, men endast i överenskommelse med oss. Produkten måste returneras oanvända i originalförpackning och ordentligt förpackade. Återvända inom 30 dagar efter mottagandet. Återvändande varorna skall återlämnas utan kostnad för Cphbliss ApS. Är varan använd minskar returbeloppet i proportion till den minskade värde - enligt vår bedömning. Skickar du en helt obruten förpackning återbetalas hela beloppet minus frakt till ditt konto inom max. 3 dagar.

Reklamationsrätt:
Skada på produkten som uppkommit genom felaktig hantering, användning eller slarv från användaren omfattas inte av reklamationsrätten - du har 36 måneder. Vi hänvisar till konsumentköpslagen vid eventuell tvist eller handhavande vid reklamationer.

Användning av reklamationsrätten:
Reklamation angående fel och brister ska inom rimlig tid efter mottagandet meddelas via email.

Returnering:
Produkter som returneras till CphBliss ApS ska vara omsorgsfullt packeterade. Skada som följd av bristfällig packetering kan medföra att dina returrättigheter bortfaller. CphBliss ApS  rekommenderar att paketet skickas som paket med möjlighet att spåra. Du har i det fallet möjlighet att söka ditt paket, om det skulle försvinna. Vid reklamation återbetalas varans belopp minus frakt till ditt konto inom max. 3 dagar. 

Funderingar?
Vid funderingar, frågor eller tveksamheter kontakta oss.

Force Majeure:
Vi förbehåller oss felaktiga priser osv som följd av valutaändringar, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveransproblem, ändrade avgifter, tull, utsålda varor och tryckfel. Vi förbehåller oss förseningar och liknande vid försenade leveranser från CphBliss ApS´ grossister. 

Personuppgiftspolicy (GDPR) för CPH:Bliss

Våra användares förtroende är av yttersta vikt för oss och CPH:Bliss tar därför ansvar för att skydda din integritet.

Denna personuppgiftspolicy beskriver den behandling av personuppgifter som sker inom ramen för CPH:Bliss. En tjänst som erbjuds på cphbliss.se. Tjänsten tillhandahålls av CphBliss.Aps.

Genom att acceptera denna personuppgiftspolicy samtycker du till att dina personuppgifter behandlar i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

Personuppgifter:

Exempel på personuppgifter är namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Under vissa omständigheter kan även uppgifter om IP-nummer och ditt beteende vid nyttjande av Tjänsterna utgöra personuppgifter.

Behandling av personuppgifter innefattar all hantering av personuppgifter, till exempel insamling, registrering och lagring.

Personuppgiftsansvarig är den som ensam eller tillsammans med annan bestämmer ändamål och medel för behandlingen av personuppgifterna och som ytterst ansvarar för att behandlingen sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning.

Uppgifter vi samlar in

Vi samlar in information om dig, när du registrerar ett användarkonto och när du använder våra tjänster:

Uppgifter som du själv lämnar till oss

När du registrerar dig som användare, lämnar du uppgifter om dig själv såsom namn, adress, telefonnummer och e-postadress, men även innehåll i meddelanden och annonser. Personuppgifter i den här kategorin utmärks av att du aktivt lämnar dem till oss genom att t.ex. fylla i webbformulär eller skicka meddelanden till oss.

Personuppgifter som samlas in när du använder Tjänsterna

När du använder Tjänsterna registrerar vi information om din användning. Denna information omfattar vilka sidor du besöker och hur du beter dig på webbplatsen. Informationen kan delas upp i följande kategorier:

Teknisk information om din enhet och Internet-anslutning
Genom serverloggar och andra verktyg registrerar vi information om enheten du använder och hur den är uppkopplad till Tjänsterna. Denna information kan omfatta operativsystem, webbläsarversion, IP-adresser, cookies och unika identifieringsfiler. När du använder Tjänsterna beräknar vi din ungefärliga geografiska position, baserat på den IP-adress du använder.

Vi använder exempelvis cookies (kakor) för att du inte ska behöva logga in varje gång du besöker vår webbplats.

Uppgifter från andra källor

Vi kan från tid till annan få information från andra källor, vanligtvis våra partners och andra leverantörer. Som ett exempel kan en reklamkund ge oss information om vad som hände efter att du klickat på en annons som visades på någon av våra webbplatser, medan leverantörer av profileringsinformation kan förse oss med sannolikhetsbaserad information om din demografiska profil (t.ex. utbildningsnivå eller storleken på hushåll). Sådan information gör det möjligt för oss att mäta effekten av en annons och i framtiden kunna presentera mer relevanta annonser och mer relevant innehåll för dig. Information från andra källor kan även omfatta data som registrerats innan du ingått avtal med oss.

Ändamål med behandlingen - vad används uppgifterna till?

Vi behandlar och delar i vissa fall med oss av dina personuppgifter till andra bolag, i syfte att (i) fullgöra våra avtalsenliga och lagenliga förpliktelser, (ii) tillhandahålla och administrera din tillgång till Tjänsterna, (iii) besvara kundserviceärenden och utföra felrättning, (iv) förbättra din användarupplevelse, (v) ge dig annonser, erbjudanden och rekommendationer som är anpassade efter de uppgifter vi har om dig.

Skicka dig information och direktmarknadsföring

Om du har en aktiv kundrelation med CPH:Bliss, kan vi skicka dig direktmarknadsföring via e-post, telefon eller andra digitala kontaktvägar (t.ex. sociala medier), om du inte har instruerat oss att inte göra det. Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas. CPH:Bliss kommer på eget eller kundens initiativ att rätta uppgifter som upptäcks vara felaktiga. Du kan även närsomhelst begära att dina uppgifter raderas eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss via email. Om du anser att dina rättigheter inte respekteras av oss får du gärna kontakta oss på CPH:Bliss.

Du kan när som helst avstå från att ta emot marknadsföringskommunikation från oss genom att klicka på avanmälningslänken i epostkommunikation, som vi skickar dig. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för att få hjälp att tacka nej till vår kommunikation.

Du kan erhålla information om vilka personuppgifter som är registrerade, genom att skriftligt begära ett så kallat registerutdrag från CPH:Bliss.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

CPH:Bliss sparar informationen så länge ni har en aktiv relation till oss och som längst i fem år efter om inte lagstiftning kräver annat.

Al kontakt til:

Jesper Reventlov Nielsen

Cphbliss ApS

Anker Jensens vej 51, 2.tv.

8230 Åbyhøj

Tlf: 23386714

CVR nr: 40728686


Skriv til oss HÄR