{literal} {/literal}

House of CPH:Bliss & Poo-Pourri 

Det som började som ett återförsäljaravtal av Poo-Pourri 2012, har nu vuxit till CPH:Bliss eller Köpenhamn Bliss. Vi älskar Poo-Pourri och längs vägen - på mässor och utställningar har vi hitta nya och innovativa produkter som helt enkelt får oss att känna oss Bliss. Vi älskar helt enkelt saker som tillför värde i våra liv! Och det är vad Bliss betyder: extrem lycka.

CPH:Bliss kommer vi att sträva efter, att bli din favoritbutik på nätet, när det gäller vår specialité: att leverera handplockade, innovativa, gröna och naturliga produkter för din hälsa och din skönhet - till oslagbara priser!
Detta innebär, att vi inte har 1000 produkter, utan få men speciella. Och vi fortsätter att få in nya produkter, så titta in och gör dig redo att bli överraskad.

Under bältet
Vår kategorin "under bältet" låter stygg, men det är för att indikera, att vi stanna i Poo-Pourri segmentet.
Som utbildad sjuksköterska vill jag understryka vikten av att ha en god matsmältning, eftersom matsmältningen är en bra indikator på din allmänna hälsa. Alldeles för många lider av IBS, hemorrojder & gas ++ som en följd av en dålig matsmältning. Så förväntar dig att hitta lösningar och lindring till din problem "under bältet"!

Ett nytt sätt
En annan funktion som vi vill främja: att ta in produkter som rekommenderas av våra kunder - du.
Så, Bästa kund, om du känner till en produkt som gör dig riktigt glad, eftersom det förbättrar ditt dagliga liv avsevärt, tveka inte att kontakta oss om du tycker att det passar in i vårt universum of Health & Beauty.

Produkten standard & profil måste:
1) Stödja och förbättra en hälsosam livsstil
2) Den fungerar riktigt bra
3) Vi tycker inte om konstgjorda produkter. Det måste vara "gröna" - helst ekologiskt och en hållbar produktion

Vänligen ange - bara kort - varför du rekommenderar denna produkt och vad den har gjort för din hälsa och skönhet. Om vi ​​har möjlighet att ta det i vårt sortiment räkna med att få gratisprover - som tack för din insats och rekommendation. Kom ihåg att inkludera din e-post så att vi kan kontakta dig. Vi kommer att hålla dig uppdaterade om resultatet av din rekommendation.

Vi strävar efter att följa den senaste forskningen, trender och utveckling på ovanstående frågor. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om du också vill följa några av dessa trender - och att följa rekommendationerna från våra kunder.

Och NEJ vi tänker inte skicka spam till dig med oändliga erbjudanden. Du kommer bara att få kvalitativa nyheter - och ett bra erbjudande nu och då!

Vi ser så mycket fram emot att få höra från dig.

Blissful wishes

Jesper Reventlov Nielsen

Cphbliss ApS

Anker Jensens vej 51, 2.tv.

8230 Åbyhøj

Tlf: +45 23386714

CVR nr: 40728686