{literal} {/literal}

Doftpinnar Pion

Diffuser Pæon

Doftpinnar ger ditt hem en underbar grunddoft. Använd én doftpinne om du vill ha en mild doft & använda alle 10 doftpinnarna för att öka doftstyrkan. Setet innehåller en klassisk flacon med 10 trädoftstickor, ilagt den vackraste cylinder (25cm) med snyggt tryck - den perfekta presenten. Doften Pion är en mild, bedårande & feminin doft.

Mer detaljer

I Lager

200,00 SEK

Mer information

När det ska vara helt speciellt & absolut perfekt, ska du välja fiberdoftstickor med stora, delikat rosa/grå fjärilar av papper. Så blir det bara inte finare och mer genomfört. Stickorna är gjorda i fiber, som säkrar en mycket bra och långvarig fördelning av doft.

Fiberdoftstickorna fås i både ljus rosa, svart & grå - både med och utan fjärilar. Du väljer själv. Gemensamt för fiberdoftstickorna är, att de fördelar & avger doften betydligt bättre än de traditionella trästickor, som används i de flesta doftstickeset. 

Fiberdoftstickor är alltså ett tillköp, men du får mera glädje av din doftolja, eftersom fiberstickorna avger betydligt mer & konstant doft. Traditionellt ska man vända TRÄdoftstickor regelbundet – det behöver du inte göra med fiberstickorna. De doftar max hela tiden.

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också: