{literal} {/literal}

Doftpinnar TeaRose

Diffuser TR

TeaRose är mycket feminin och doftar så gott som det låter. Smaka på ordet: TeaRose! England då det är som bäst. Här som doftpinnar i en vacker förpackning. Romantiskt, feminin, blomdoft med en bred bas av ros och en antydan av Earl Gray. Om du gillar blommiga dofter, då du kommer verkligen att uppskatta TeaRose som också finns som doftolja till våra doftlampor. 

Mer detaljer

I Lager

200,00 SEK

Mer information

Doftpinnar ger din Casa en underbart grunddoft. Pinnarna möjliggör en långsam och konstant fördelning av doft. Du får en vacker 150 ml flaska + 10 pinnar förpackade i en vacker cylinderformad presentask.

Så fin att du kan ge bort den som gåva. Använd en pinne om du vill ha en mild doft och använda alla 10 pinnarnaför att öka doftstyrkan. De är förpackade i en mycket trevlig och exklusiv cylinderformad låda (30 cm) med det snyggaste tryck. Så fint att du kan ge bort som present.

Ashleigh & Burwood doftlampor & doftpinnar är en genialisk idé för att hålla ditt hem rent och väldoftande. Doftlamporna rengör och tar bort alla oönskade lukter som matos och rök mm. Flera dofter hittar du som både doftpinnar och olja till doftlampor.

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också: