{literal} {/literal}

Extra Doftpinnar - Pink Fjärilar

När det ska vara helt speciellt & absolut bedårande, ska du välja dessa fiberdoftstickor med stora, delikat rosa fjärilar av papper. Så blir det bara inte finare och mer genomfört. Stickorna är gjorda i fiber, som säkrar en mycket bra & långvarig fördelning av doft. Saknar du en flacon med doft, kan du se vårt urval HÄR.

Mer detaljer

I Lager

55,00 SEK

Mer information

Setet består av 3 st. fiberdoftstickor (längd 28 cm) med laserutskurna fjärilar. Fjärilarna sitter med få mm avstånd till själva doftstickorna - så drar de inte upp vätska och förblir därmed torra.

Fiberdoftstickorna fås i både ljus rosa, svart & grå - både med och utan fjärilar. Du väljer själv. Gemensamt för fiberdoftstickorna är, att de fördelar och avger doften betydligt bättre än de traditionella trästickor, som används i de flesta doftstickeset. 

Fiberdoftstickor är alltså ett tillköp, men du får mera glädje av din doftolja, eftersom fiberstickorna avger betydligt mer & konstant doft. Traditionellt ska man vända TRÄdoftstickor regelbundet – det behöver du inte göra med fiberstickorna. De doftar max hela tiden.

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också: