{literal} {/literal}

Extra Doftpinnar - Grå Fjärilar

När det ska vara helt speciellt och absolut bedårande, ska du välja dessa fiberdoftstickor med stora, delikat grå fjärilar av papper. Så blir det bara inte finare och mer genomfört. Stickorna är gjorda i fiber, som säkrar en mycket bra och långvarig fördelning av doft. Saknar du en flacon med doft, kan du se vårt urval HÄR.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

55,00 SEK

Mer information

Setet består av 3 st. fiberdoftstickor (längd 28 cm) med laserutskurna fjärilar. Fjärilarna sitter med få mm avstånd till själva doftstickorna - så drar de inte upp vätska och förblir därmed torra.

Fiberdoftstickorna fås i både ljus rosa, svart & grå - både med och utan fjärilar. Du väljer själv. Gemensamt för fiberdoftstickorna är, att de fördelar och avger doften betydligt bättre än de traditionella trädoftstickor, som används i de flesta doftstickeset. 

Fiberdoftstickor är alltså ett tillköp, men du får mera glädje av din doftolja, eftersom fiberdoftstickorna avger betydligt mer & konstant doft. Traditionellt ska man vända TRÄdoftstickor regelbundet – det behöver du inte göra med fiberdoftstickorna. De doftar max hela tiden.

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också: